Маріупольський навчально-виховний комплекс
"колегіум-школа" № 28
Неділя, 25.08.2019, 16:57 Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS
Свою Україну любіть. Любіть її... Во врем'я люте.В останню тяжкую минуту. За неї Господа моліть! Т.Шевченко.
Меню сайта

Мини-чат

Погода

Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Вход на сайт

Організація харчування комунального закладу «Маріупольський навчально-виховний комплекс

«колегіум-школа»№ 28 Маріупольської міської ради Донецької області»

Зміст

Загальна характеристика навчального закладу

 

1.Найменування об'єкту комунальний заклад «Маріупольський навчально-виховний комплекс «колегіум-школа»№ 28 Маріупольської міської ради Донецької області»

2. Адреса і місцезнаходження вул. Гонди, б.6 м. Маріуполь, 87531

 

3. Ідентифікаційний код 23031517

 

4. Правовий статус суб’єкта : юридична особа

 

5. Види діяльності за КВЕД 80.21.1. загальна середня освіта

 

6. Організаційно-правова форма власності 430 комунальна організація, установа, заклад)__

 

7. Дата введення в експлуатацію _ 1966 рік

 

9. Потужність проектна 656_учнів_ Потужність фактична 581 учнів__

 

10. Територія закладу:

- стан територіі та її площа _____ задовільний, 19 470 м2

- наявність цементових майданчиків для сміттєзбиральників, їх стан___є_, задовільний

- огорожа навколо території навчального закладу та її стан__відсутня______

- наявність асфальтованого покриття _ в наявності_____

 

11. Прізвище, ім'я, по батькові керівника, номер телефону Сарахман Олена Степанівна,

 

12. Відповідальний за організацію харчування Александрова О.А., заступник директора з НВР

13. Медична сестра Бузовєрова Марина Михайлівна

 

14. Відомості про кількісний склад працівників школи

- Педагогічні працівники - 40 .Технічні працівники - 15 осіб

- Відомості про кількісний склад учнів школи: на 01.09.2018 у НВК - 20 класів, 581 учнів

15. Організація навчально-виховного процесу: навчання в І зміну

2. Загальна характеристика підприємства, яке здійснює обслуговування закладу

 

1.Найменування підприємства, яке здійснює обслуговування

Комунальне підприємство шкільного харчування «ПИТАНИЕ»;

2. Адреса і місцезнаходження підприємства, яке здійснює обслуговування

вул. Покришкіна,9, м. Маріуполь

 

3. Завідуюча виробництвом їдальні НВК - Лобанова Олена Адамівна

 

4.Працівники , які здійснюють обслуговування 4- особи

5.Працівники НВК № 28, які відповідають за санітарно-гігієнічний стан їдальні

· Назарова Т.В. - завгосп;

 

·  Фомина Т.М. - прибиральниця обідньої зали

3. Будівля і приміщення шкільної їдальні

1 Характеристика будівлі харчоблоку : типова будівля_

 

2. Наявність приміщень, їх площа.

 

п/п

Приміщення

Площа

1

Зала обідня

243,1 кв.м

2

Харчоблок:

153 кв.м

-

Буфет

-

Посудомийна

-

Складське приміщення

-

Санітарно-гігієнічне приміщення (вбиральня, душова, роздягальня)

-

Допоміжні складські приміщення

 

3. При вході до їдальні встановлено 3 умивальники

 

4. Внутрішня обробка виробничих і допоміжних приміщень (стель, стін, підлоги) - відповідають санітарно-епідеміологічним вимогам.

 

5. Стіни, стеля, поли виробничих приміщень

  1. біля духових шафів стеля та стіни на висоту пофарбовані масляною краскою,
  2. біля мийок оброблені облицювальною кахелем та іншими матеріалами що витримують вологе прибирання і дезинфекцію,
  3. в складських приміщеннях –кахель, побілка,
  4. поли виконані з удароміцних матеріалів, що виключають ковзання,
  5. поли на харчоблоці мають ухил до зливного трапу.

6 Внутрішня обробка приміщень - використовуються дозволені до застосування матеріали

 

7. Санітарно-технічний стан виробничих і допоміжних приміщень (проведення капітального і поточного ремонту) : ___поточний ремонт проведено влітку 2016 року, ___________________________

 

8. Забарвлення стель і стін виробничих і допоміжних приміщень - відповідає нормам, проводиться не рідше одиного разу на рік

 

4. Санітарно-технічна характеристика їдальні НВК № 28 .

1.Характеристика водопостачання.

1) наявність холодного водопостачання ___в наявності______

2) наявність гарячого водопостачання ____бойлер________________

3) централізоване водопостачання ______в наявності_____________

 

2. Характеристика каналізації.

1) централізована каналізація - так____________________

2) умови відведення стічних вод - пластиковий водовідвід_

3) наявність ухилу підлог - так__

4) колодязь розташовано на території НВК

5) умови для дотримання правил особистої гігієни працівниками їдальні:

в наявності роздягальня та туалет.

 

3. Характеристика опалювання.

1) централізоване опалювання - __в наявності_______

 

4. Характеристика вентиляції приміщень,

1) Вентиляція (загальнообмінна, природна), ефективність її роботи

природна, штучна (вентилятор в вікні); вентиляційна система потребує ремонту___

 

5. Характеристика природного і штучного освітлення

  1. Освітлення (природне, штучне) природне та штучне. В обідній залі 21 світильник.

2) наявність захисних грат (сітки), захисного скла на освітлювальній арматурі. Наявність захисних плафонів на освітлювальній арматурі на харчоблоці – у нормі

6.Кількість посадочних місць ___240 місць

 

7.Забезпеченість технологічним обладнанням і меблями достатня___

 

8.Санітарний стан задовільний___________

 

9.Умови для миття рук__ При вході до їдальні встановлено 3 умивальники

 

10. Організація питного режиму_____________________кип’ячена вода

 

11. Наявність санітарно-епідеміологічного висновку державних органів санітарно-епідеміологічної служби в наявності

 

12. Наявність графіку на проведення санітарних днів _ 1 день на тиждень (п’ятниця) _

 

13. Договір на проведення профілактичних дезинфекційних та

дератизаційних робіт договір___№ 28 ( січень 2019 року)

 

14. Договір на проведення профілактичних дезинсекційних робіт договір___ № 28 ( січень 2019 року)

 

15. Кількість сміттєзбірників - 1__

 

16. Договір на вивезення твердих побутових відходів № 28 ( 2019 рік, січень) КП «Комунальник»

 

17.Забезпечення миючими та дезинфікуючими засобами _забезпечені_ (забезпечує підприємство, яке здійснює обслуговування).

 

18. Наявність відповідної фахової освіти у працівнииків харчоблоку (кухарі) -3 ( 100%) ;

 

19. Проходження курсів підвищення професійної кваліфікації кухарями, питома вага від штату відповідно до графіка ;

 

20. Проходження працівниками харчоблоку періодичних медичних оглядів своєчасно, за графіком_____________________________________

 

21.Забезпечення одягом, __100%(халати, ковпаки, фартухи)

Графік харчування учнів 2018-2019 навчальний рік

Положення про порядок організації харчування учнів

Двотижневе меню 2019 рік

 

 

Поиск

Календарь
«  Серпень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архив записей

Допоміжні сайти
Національна дитяча лінія Національна дитяча лінія Євроінтеграційний портал

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Маріупольський навчально-виховний комплекс "колегіум-школа" № 28 © 2019uCoz